[

الجمعة، 18 نوفمبر 2011

سلاطة البرغل



سلاطة البرغل

المقادير
  • بصلة خضراء مقطعة قطع صغيرة جداً
  •  كوبان برغل مسلوق في الماء
  • ربع كوب عصير ليمون
  • نصف كوب زيت زيتون
  •  حزمة بقدونس
  • نعناع مفروم
  •  طماطم
  • ملح
  • جبن

الطريقة


1- قطع البقدونس قطع صغيرة لغاية ما أحس إنه ناعم جدا.

2- بعد ضيف عليه البرغل بعد ما أصفيه من الماء، وبعد ضيف عليهم النعناع وعصير الليمون والبصل الأخضر وزيت الزيتون والملح.

3- بعد قطع الطماطم إلى قطع صغيرة جداً و قطع الجبن مكعبات وضيفها على الخليط اللي حضرناه، وقلبهم كلهم مع بعض، وحطهم في طبق السلطة

Comments
0 Comments

0 التعليقات:

إرسال تعليق