[

الأربعاء، 9 نوفمبر 2011

قلاية





المقادير   :

لحم علوش (منزوعة العضم) هبرة
شوية من القلب
شوية من الكبدة
شوية من الكلاوي
 كاس زيت
راس بصل
 ملعقة طماطم معجون
نصف مغرفة أكل فلفل أحمرمرحي
قليل من الفلفل الأكحل
مغرفة صغيرة ملح
مغرفة  كركم
مغرفة صغيرة كمون

الطريقة  :

يقع تقطيع اللحم والكبدة و القلب و الكلاوي
قطع صغيرة والبصل قطع صغيرة ثم يوضع في قدر الطبخ مع إضافة الزيت ويقلى على النار عندما يحمر البصل يقع إضافة البهارات ماعدا الكمون بعد التقلية يقع إضافة الماء ويترك لينضج قبل النضج ب 5 دقائق نضيف الكمون ويقدم للأكل نزينه بالمعدنوس و البصل

Comments
0 Comments

0 التعليقات:

إرسال تعليق