سلاطة البرغل
المقادير
- بصلة خضراء مقطعة قطع صغيرة جداً
- كوبان برغل مسلوق في الماء
- ربع كوب عصير ليمون
- نصف كوب زيت زيتون
- حزمة بقدونس
- نعناع مفروم
- طماطم
- ملح
- جبن
الطريقة
1- قطع البقدونس قطع صغيرة لغاية ما أحس إنه ناعم جدا.
2- بعد ضيف عليه البرغل بعد ما أصفيه من الماء، وبعد ضيف عليهم النعناع وعصير الليمون والبصل الأخضر وزيت الزيتون والملح.
3- بعد قطع الطماطم إلى قطع صغيرة جداً و قطع الجبن مكعبات وضيفها على الخليط اللي حضرناه، وقلبهم كلهم مع بعض، وحطهم في طبق السلطة